Beleggen in Apple

Wanneer je even goed om je heen kijkt is de kans groot dat je veel mensen kent die gebruikmaken van een toestel van Apple. Het kan daarbij gaan om een iPhone, een iPad een Macbook en ga zo maar door. Het succes van Apple heeft er door de jaren heen voor gezorgd dat ook de waardepapieren van het bedrijf bijzonder populair zijn. Beleggen in Apple brengt dan ook enkele mooie voordelen met zich mee:

  • Beleggen kan eenvoudig via het internet op zowel korte als lange termijn.
  • Beleggen in Apple via een online broker is volkomen veilig.
  • Je kiest het beste instapmoment in Apple aandelen waar en wanneer je dat maar wenst.
  • Beginnende beleggers kunnen een demo-account aanvragen bij een broker als Plus 500 vooraleer daadwerkelijk echt geld te investeren.

Waarom beleggen in Apple?

Apple is één van 's werelds bekendste en grootste bedrijven. Door de jaren heen is het bedrijf evenals het merk bijzonder solide gebleken. Uiteraard heeft het aandeel enkele koersschommelingen meegemaakt, maar iedere keer opnieuw heeft het zich van een verlies weten te herstellen. Omwille van deze reden is Apple onder beleggers sinds jaar en dag een vaste waarde en een veilige haven.

Hoe beleggen in Apple?

apple aandeelHet is op verschillende manieren mogelijk om te beleggen in het bedrijf of merk Apple. In eerste instantie kan je aandelen aankopen. Beleggen in aandelen van de technologiereus is interessant, maar zorgt er voor dat je geld voor een lange periode niet beschikbaar is. Omwille van deze reden bekijken steeds meer beleggers de mogelijkheden die CFD's met zich meebrengen. Ook deze maken beleggen in Apple namelijk mogelijk.

Beleggen in Apple door middel van CFD's zorgt er voor dat je als belegger geen eigenaar wordt van het achterliggende aandeel. Je opent gewoon een positie waarmee wordt gespeculeerd op de koers in de nabije toekomst. Voorzie je een stijging van de koers, dan ga je long en vrees je eerder voor een daling, dan ga je short.

Het belangrijkste voordeel van beleggen in Apple met behulp van CFD's gaat schuil in het feit dat je geen grote bedragen voor handen dient te hebben. Zelfs met een klein stukje kapitaal is het op deze manier mogelijk om een graantje mee te pikken in het succes van Apple.

Apple aandelen kopen

Ben je niet zozeer op zoek naar een mogelijkheid om te beleggen in Apple op korte, maar wel op lange termijn? In dat geval zal je daadwerkelijk een belegging in aandelen zelf moeten doen. Dit is uiteraard geen probleem, maar zorgt er automatisch voor dat je een groter bedrag beschikbaar dient te hebben. Daarnaast staat je geld voor een lange periode vast. Wees er dus zeker van dat je dat stukje van je kapitaal gedurende enige periode kan missen.

Gratis beleggen in Apple?

Wil je als beginnende belegger nog niet meteen speculeren met je eigen geld? Wil je wel kunnen meegenieten van het succes van Apple? Registreer je dan vandaag nog bij Plus 500 en geniet van een demo van 20.000 euro! Zo kan je de mogelijkheden van beleggen in Apple zonder risico uitproberen voordat je zelf geld stort.