Handelen in aandelen en geld verdienen

Voor veel mensen een droom, voor sommigen werkelijkheid.. geld verdienen met het handelen in aandelen. Toch kan deze droom ook voor jou werkelijkheid worden! Handelen in aandelen is met de komst van het internet namelijk helemaal niet meer zo lastig en daar kan je veel geld mee verdienen!

Voordelen van handelen in aandelen

  • Je kunt altijd geld verdienen: ook bij dalende koersen door short te gaan.
  • Met weinig geld kan je alsnog profiteren van de handel in aandelen.
  • Door middel van een onbeperkte demo kan je de mogelijkheden risicoloos uitproberen.
  • Door gebruik te maken van orders kan je automatisch je posities openen.
  • Handelen in aandelen kan je uitproberen met een demo van 20.000 euro!

Klik hier om het handelen in aandelen risicovrij uit te proberen bij Plus 500 >>

Hoe werkt handelen in aandelen?

Er zijn twee manieren waarmee je geld kunt verdienen met het handelen in aandelen. De eerste manier is het kopen van een aandeel waarbij je voorspelt dat de koers van het aandeel omhoog zal gaan. Wanneer dit het geval is verdien je geld en dit geld wordt bijgeschreven op je account.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat de koers van een aandeel gaat dalen: in zo’n geval kan het verstandig zijn om short te gaan. Bij een short positie verdien je geld bij een dalende koers; doordat je ook bij dalende koersen kunt verdienen kan je altijd geld verdienen met de handel in aandelen!

Hoe weet je wanneer je moet kopen?

Maar hoe weet je nu eigenlijk wanneer je een aandeel moet kopen of wanneer je juist short moet gaan in een aandeel? Dit is de vraag waar maar weinig mensen een antwoord op hebben. Uiteindelijk heb je om winstgevend te beleggen in aandelen een bepaalde strategie nodig die het mogelijk maakt om consistent te verdienen met het verhandelen van aandelen.

Bij een succesvolle strategie kan je zowel gebruik maken van het nieuws als van technische analyse. Bij nieuwsanalyse bekijk je actueel nieuws en voorspel je op basis daarvan het koersverloop. Bij technische analyse ga je op zoek naar bepaalde terugkerende patronen binnen het koersverloop van een bepaald aandeel.

Wanneer je precies wilt weten hoe je winstgevend kunt beleggen is het gratis eBook binnen 30 minuten leren beleggen echt wat voor jou! Download het eBook hier helemaal gratis >>

Eigen verhaal: handelen &  geld verdienen

Ook ik heb enkele jaren geleden de mogelijkheden van het online verhandelen van aandelen ontdekt en ik verdien er nu behoorlijk wat geld mee! Het mooie aan deze manier van geld verdienen is het feit dat je met een investering van weinig tijd toch veel kunt bereiken. Zodra je eenmaal doorhebt hoe alles in elkaar zit kan je met een investering van 10-30 minuten per dag al een veel hoger rendement behalen met het verhandelen van aandelen dan je zou doen bij de bank.

De grootste uitdaging bij het succesvol verhandelen van aandelen blijven je emoties. Je moet ermee om kunnen gaan dat je geld kunt verliezen. Het is namelijk onmogelijk om altijd geld te verdienen met het handelen in aandelen: soms maakt de koers simpelweg een onverwachte sprong. Het is dan ook belangrijk om niet uit te gaan van perfectie maar vanuit een leercurve: ontdek wat er misgaat, verbeter en je kan op de lange termijn 100% zeker geld verdienen met het verhandelen van aandelen.