1000 euro investeren met een leuk rendement

Heb je 1000 euro over en wil je een leuk rendement behalen door dit bedrag te verhandelen? Door online te handelen in aandelen, grondstoffen, Forex en indexfondsen kan je hoge rendementen behalen; het mooie is dat het tegenwoordig voor iedereen mogelijk is om op deze manier geld te verdienen.

Hoe verhandel je 1000 euro?

Het hoogste rendement behaal je met een laag bedrag als 1000 euro door bij een online broker te gaan handelen. Een online broker is een bedrijf die het mogelijk maakt om via het internet met enkele knoppen razendsnel effecten te kopen en verkopen. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van via het internet handelen met 1000 euro?

  • Online handelen gaat snel: met een klik open je een positie!
  • Ook in slechte tijden verdien je geld door short te gaan
  • Je beschikt altijd over de actuele gegevens
  • Je verliest nooit meer dan je hebt ingezet
  • Handelen via het internet kan je gratis uitproberen

Het openen van een account is zo gebeurt. Het is aan te raden om altijd te starten met een demo zodat je kunt uitproberen wat voor resultaten je zou behalen. Klik hier om online brokers met elkaar te vergelijken >>

Hoe behaal je een leuk rendement?

Het mooie van online handelen is dat je al snel een leuk rendement kunt behalen. 1000 euro lijkt weinig, maar het is niet onrealistisch om daarmee honderden euro’s te verdienen! Dit is mogelijk dankzij het zogenaamde hefboomeffect. Een hefboom maakt het mogelijk om ook met een klein bedrag veel geld te verdienen.

Stel, je legt 100 euro in op aandelen KLM.. een hefboom maakt het dan mogelijk om voor meer dan 100 euro aan aandelen KLM te verhandelen. De hefboom bij de broker Plus 500 is bijvoorbeeld één om twintig: je kunt dan met 100 euro voor 2000 euro aan KLM aandelen verhandelen! Hierdoor lopen je winsten veel sneller op zonder dat je meer dan je inleg kunt verliezen: wanneer je namelijk teveel verliest wordt de positie automatisch gesloten.

Strategie = key

Natuurlijk heb je een goede strategie nodig om van 1000 euro 2000 euro te maken: een goed rendement komt je niet aanvliegen! Bij een goede strategie is het enorm belangrijk om rekening te houden met de verhouding tussen je risico en rendement.

Zorg altijd voor een gunstige verhouding: wanneer je met één belegging 20 euro wint en maximaal 10 euro verliest, verdien je zelfs geld wanneer je een vrij slechte belegger bent! Een goede verhouding verhoogt je kansen dus explosief!

Bij brokers is het mogelijk om je verlies automatisch bij een bepaalde waarde te pakken door gebruik te maken van een stop loss: hierdoor kan je de strategie die je toepast uiteindelijk helemaal automatiseren. Wanneer je wilt leren hoe je kunt beleggen kan je het beste ons gratis eBook downloaden door hier te klikken!