Direct beleggen: snel aan de slag met 100 euro

Beleggers die vroeger een nieuwe positie wilden openen moesten daarvoor vaak een complexe en langdurige procedure doorlopen. Tegenwoordig verloopt dit allemaal een stuk sneller. Direct beleggen via het internet is dan ook zeer eenvoudig. Je hoeft hier bovendien ook geen groot budget voor te hebben. Een klein bedrag van amper 100 euro is reeds voldoende om een belegging te doen.

Direct beleggen via het internet

Wanneer je vroeger een order wilde doorgeven gebeurde dat vaak telefonisch of moest je dit met je tussenpersoon regelen. Dit nam vaak behoorlijk wat tijd in beslag waardoor je het risico liep dat de interessantste posities al waren ingenomen. Door direct te beleggen via het internet wordt dit risico in de kiem gesmoord. Je order wordt immers realtime verwerkt waardoor je positie meteen wordt geopend of gesloten.

  • Orders worden door jou zelf doorgevoerd in een overzichtelijk beleggersplatform.
  • Je orders worden steeds realtime verwerkt.
  • Je belegt op een veilige en efficiëntemanier waarin je maar wenst.
  • Een klein bedrag van bijvoorbeeld 100 euro is reeds voldoende.

Realtime beleggen waar je maar wil

100euro beleggenWanneer je een bepaald bedrag op de rekening bij je broker hebt staan beschik je altijd en overal over de mogelijkheid om deze te beleggen. Zo mis je nooit een unieke kans om een winstgevende belegging af te sluiten. Bovendien kan je door gebruik te maken van CFD's zeer eenvoudig met een klein bedrag van bijvoorbeeld 100 euro toch een mooie winst in het vooruitzicht stellen.

Beleggen met 100 euro hoeft dus absoluut niet moeilijk te zijn. Door te beleggen in CFD's wordt je geen eigenaar van het achterliggende goed (aandelen, grondstoffen, indexfondsen, etc.), maar speculeer je op een verandering in de koers. Dit kan zowel een positieve als negatieve verandering zijn afhankelijk van jouw persoonlijke keuze.

Hoe snel aan de slag met 100 euro?

Veel beginnende beleggers staan er niet om te springen om meteen een groot stuk van hun opgespaarde kapitaal te investeren. Dat hoeft gelukkig ook niet. Met een beperkt bedrag van amper 100 euro kan je reeds probleemloos een winstgevende belegging afsluiten. Beleggen met 100 euro is overigens niet alleen mogelijk door te speculeren op een stijgende, maar ook op een dalende koers.

Wanneer je vreest dat de koers van een bepaalde belegging haar hoogtepunt heeft bereikt en de komende periode alleen maar kan dalen is short gaan een uitstekende keuze. Gaat de koers van de achterliggende belegging daadwerkelijk achteruit, dan maak je winst en kan jouw 100 euro zomaar op korte termijn heel wat meer worden.

Gratis demo van 20.000 euro

De populaire online broker Plus 500 biedt al haar nieuwe beleggers een demo aan van 20.000 euro. Wanneer jeer vervolgens klaar voor bent kan je al vanaf een bedrag van 100 euro aan de slag met beleggen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn dat je ook met een beperkt budget een mooie winst kunt boeken. Op deze manier is de basis voor jouw kapitaal misschien wel meteen gelegd!

Klik hier & probeer Plus 500 uit >>