Plus 500 ervaringen: hoe is deze broker?

plus500 logoPlus 500 is misschien wel de bekendste broker van de wereld.. Plus 500 opereert namelijk in tientallen landen, de reclames zijn met regelmaat op de televisie te zien en de demo van 20.000 euro heeft vele mensen enthousiast kennis laten maken met beleggen. Maar hoe is deze broker nu eigenlijk? In dit artikel lees je mijn ervaringen met de broker Plus 500.

Mijn ervaring met Plus 500

Zelf ben ik een fan van Plus 500: vooral voor de startende belegger heeft Plus 500 erg veel moois te bieden. Toen ik enkele jaren geleden voor het eerst begon met beleggen had ik nog geen idee wat ik aan het doen was. Toevallig kwam ik in aanraking met Plus 500 via een advertentie op het internet en toen ik ontdekte dat je zoveel geld kunt verdienen met het verhandelen van bijvoorbeeld aandelen en grondstoffen was ik meteen verkocht.

Het mooie aan Plus 500 is het feit dat de software enorm gebruiksvriendelijk is. Het kopen of verkopen van een aandeel, grondstof of indexfonds CFD is al mogelijk met een enkele druk op de knop waarna de positie automatisch begint te lopen. De resultaten worden vanzelf bijgehouden binnen de software en doordat je ook gebruik kunt maken van orders kan je met enkele muisklikken zelf een eigen handelsstrategie ontwikkelen.

Is Plus 500 betrouwbaar?

In het begin vroeg ik me wel af hoe betrouwbaar Plus 500 nu eigenlijk is. Dit is niet zo vreemd: op een gegeven moment stort je toch wat geld wanneer je serieus aan de slag wilt gaan met beleggen en het is erg vervelend wanneer dit plotseling zou verdwijnen. Doordat er geen mogelijkheid is om de eigenaren van Plus 500 persoonlijk te spreken is het soms wat lastig om te begrijpen wie er nu eigenlijk achter Plus 500 zitten.

Uiteindelijk heb ik gelukkig ervaren dat Plus 500 een erg betrouwbare broker is. Sinds kort is Plus 500 zelfs beursgenoteerd in Londen waar tevens het hoofdkantoor staat van deze populaire broker. Het geld staat bij Plus 500 altijd veilig; Plus 500 is volledig gereguleerd door de Financial Conduct Authority waardoor Plus 500 zich aan diversie bepalingen dient te houden.

De mogelijkheden bij Plus 500

Bij Plus 500 zijn de mogelijkheden ongekend: het is één van de meest uitgebreide brokers op de Nederlandse markt. Bij Plus 500 kan je handelen in alle bekende (Nederlandse) aandelen, in grondstoffen, Forex en natuurlijk ook in bekende indexfondsen zoals de AEX en de Down Jones. Al met al is het aanbod van effecten bij Plus 500 dus erg ruim!

Ook binnen de software kan je veel toepassingen gebruiken. Zelf ben ik dol op de mogelijkheid om short te gaan. Doordat je short kunt gaan op een willekeurig effect kan je geld verdienen bij dalende koersen. Wanneer je dus verwacht dat de koers van een bepaald aandeel onder de invloed van slecht nieuws scherp gaat dalen kan je hier op inspelen met deze optie!

Ook is het bij Plus 500 mogelijk om te handelen met een hefboom: dit is vooral voor mensen met een beperkt belegbaar vermogen een handige ervaring. Met een hefboom kan je namelijk ook met een klein bedrag veel winst maken! Een hefboom van één om honderd maakt het bijvoorbeeld mogelijk om met honderd euro een belegging uit te voeren van 10.000 euro, je profiteert dan gewoon van de winsten die je behaalt met de 10.000 euro.

plus500 software

Plus 500: screenshot van de gebruiksvriendelijke software

Enkele ervaringen van onze bezoekers

Ervaring van John S.: Ik ben erg blij met de uitgebreide mogelijkheden bij Plus 500. Het openen van posities is erg eenvoudig en ik heb al meteen mijn eerste winst behaald!

Ervaring van Lily D.: Vroeger dacht ik altijd dat beleggen iets was voor serieuze, saaie mannen. Nu bewijs ik het tegenovergestelde J Het is eigenlijk best spannend, en je verdient er een leuk extra zakcentje mee.

Ervaring van Alex M.: Plus 500 is de perfecte plek om als nieuwe belegger aan de slag te gaan. Oefen eerst onbeperkt met de demo en begin met echt geld zodra je daar klaar voor bent.

Klik hier om aan de slag te gaan met een gratis demo bij Plus 500 >>