Zonder risico beleggen met €50,00-

Wist je dat het mogelijk is om beleggen zonder risico uit te proberen? Veel online brokers geven nieuwe klanten een bonus waarmee ze de mogelijkheden onbeperkt kunnen uitproberen. Het mooie hieraan is dat je de gemaakte winst natuurlijk helemaal zelf mag houden.

Hoe ontvang je €50,00?

De broker Markets.com geeft nieuwe leden een registratiebonus van 50 euro. Met deze bonus zijn alle mogelijkheden binnen het platform onbeperkt uit te proberen. Je ontvangt deze bonus door het platform te downloaden via de website van Markets.com en door de optie overschakelen naar echt geld te selecteren.

Vul vervolgens je telefoonnummer in en na de bevestiging ontvang je de 50 euro welkomstbonus automatisch op je account! Klik hier om naar de site te gaan & ontvang je 50 euro registratiebonus >>

Zonder risico beleggen

Het mooie van een welkomstbonus is het feit dat je geheel zonder risico alle mogelijkheden kunt uitproberen. Zeker in het begin kan alles een beetje overweldigend overkomen: ik weet het moment nog dat ik net begon, ik had echt geen idee waar ik mee bezig was! Het mooie van beleggen is dat je leert door te doen en een bonus maakt het mogelijk om zonder geld te riskeren toch goed te oefenen.

Overigens is de beleggingssoftware bij een online broker als Markets.com kinderlijk eenvoudig in zijn gebruik. De software is geheel in het Nederlands en alle bedragen worden automatisch uitgerekend. Je ziet bij iedere positie dan ook geheel direct hoeveel geld je maximaal kunt verliezen of winnen!

Mijn verhaal & waarom ik faalde

Maar goed, ik begon dus als jonge knul met beleggen en ik bakte er weinig van. In het begin maakte ik behoorlijke winsten, maar die winsten verdampten als sneeuw voor de zon doordat ik grote risico’s nam en eigenlijk geen idee had waar ik mee bezig was. Wanneer je geld wilt verdienen is het essentieel om een strategie te hebben: zelfs als je geen risico loopt!

Waar moet je dus echt op letten? Wel ten eerste moet je altijd je verliezen beperken. Gelukkig kan je de risico’s beperken door automatisch je verlies te pakken bij een bepaalde waarde. Daardoor kan je dus ook met een klein bedrag als 50 euro winst behalen: je kapt immers je verliezen af en daardoor kan je zonder risico een leuk bedrag verdienen.

Toch kan je veel meer verdienen wanneer je een strategie hanteert. Voor alle beginnende beleggers heb ik daarom het boek binnen 30 minuten leren beleggen geschreven; in dit boek ontdek je hoe je direct succesvol kunt zijn met beleggen door niet de fouten te maken die ik als beginner maakte! Ook dit eBook kan je natuurlijk 100% zonder risico downloaden, je zult er geen spijt van krijgen aangezien het je een veel betere belegger zult maken.

Het is maar 50 euro..

Het is maar 50 euro.. je loopt geen risico.. allemaal waar! Toch wil ik je op het hart drukken om er mee om te gaan alsof het je grootste bezit is. Wanneer je leert hoe je die 50 euro winstgevend kunt verhandelen, kan je dit ook met grotere bedragen. Twintig procent op jaarbasis is met een bedrag van 50 euro natuurlijk niets, maar op een bedrag van 10.000 euro of misschien zelfs 25.000 euro al een stuk leuker!

Zet dan ook door, want zodra je eenmaal goed kunt beleggen heb je een vaardigheid waar je voor eeuwig wat aan hebt. Het mooie is dat je dit zonder risico kunt leren en met een welkomstbonus van 50 euro. Succes!